Booking

Fra sæsonen 2018 går vi over til at registrere medlemmer i Herreklubben og booking af tider via Golfbox. Da det bliver anderledes end tidligere, er det vigtigt at du læser og følger nedenstående vejledninger.

Hvis du har spørgsmål til vejledningerne, så kontakt os på info@herreklubben.dk

Må du melde afbud, eller ønsker at komme på startlisten efter der er lukket for booking i golfbox, kan du kontakte starter på startertelefonen 42 40 70 90

Vejledninger

Tilmelding til HK ved sæsonstart

Tilmelding til Herredage med Løbende start

Vejledning til booking af gæster i Herreklubben

Tilmelding til Herredage med Gunstart

Indtast scores til DGU tællende turneringer i HK

Anden vigtig info

© Copyright - Herreklubben

Tilmelding til HK ved sæsonstart

1. Først skal du betale kontingentet på kr. 700, enten ved overførsel til klubbens konto:

Nordea Bank, Reg. nr.: 2128 Konto nr.: 0742998630
eller via Mobilepay nr. 69152.

HUSK AT ANGIVE DIT NAVN OG MEDLEMSNUMMER, ELLERS KAN VI IKKE REGISTRERE AT DU HAR BETALT!

2. Herefter tilmelder du dig via Golfbox den oprettede turnering: Herreklubben medlem 2018 ved:

Find venligst den oprettede turnering: Herreklubben medlem 2018 i Golfbox. Du kan finde den under ”Klubturneringer” når du er logget ind i Golfbox.


Tilmelding til Herredage med Gunstart

Find venligst den oprettede turnering, f.eks.: Herreklubben Gunstart 25 april 2018 AB i Golfbox. Du kan finde den under ”Klubturneringer” når du er logget ind i Golfbox.

Turneringen er DGU tællende med mindre andet er angivet i spilleplanen. Man accepterer dette ved at svare “JA” på spørgsmålet ved tilmeldingen. Hvis man ikke ønsker at deltage i den tællende turnering inkl. sponsorpræmier og tekniske præmier, skal man angive dette med “NEJ” på spørgsmålet ved tilmelding.

Deadline for tilmelding er tirsdagen før spilledagen kl. 16:00. Man får herefter tildelt et tilfældigt starthul i turneringen. Deltager man ikke i den DGU tællende del af turneringen, får man et starthul sammen med de øvrige i samme kategori.
Det bliver muligt at ønske hvem man spiller i hold med i det omfang det er muligt.

Tilmelding til Herredage med Løbende start

1. Man tilmelder sig en Løbende turnering for den pågældende onsdag ved at booke en af de ledige tider i Golfbox den pågældende onsdag. Disse tider er spærret for alle andre end medlemmer af Herreklubben. (Dette er nøjagtig som hvis man booker en alm. tid i Golfbox)
Efter booking af en løbende tid ved du også hvem du spiller i bold med.

2. VIGTIGT! Herefter tilmelder med sig den tilsvarende turnering i Golfbox for den pågældende onsdag og dato, f.eks. “Herreklubben Løbende start 4 april 2018 BC”.
Man er herefter med i den DGU tællende turnering.

Hvis man ikke ønsker at deltage i den tællende turnering inkl. sponsorpræmier og tekniske præmier, skal man booke en af de starttider i Golfbox, der er reserveret til dette (lidt ligesom “Eat&Play” tidligere).

Indtast scores til DGU tællende turneringer i HK

Indtastning af scores foregår fra i år ved at man får tildelt et link og en kode til online indtastning af scores i den pågældende turnering via sin smartphone. Dette kan foregå under runden eller umiddelbart efter runden evt. sammen med dine medspillere. En spiller fra bolden kan indtaste alle scores eller 2-3, eller man taster sin egen. Der vil være tablets til rådighed for indtastning efter runden.

Aflevering af underskrevet scorekort er efter indtastning er stadig et krav for deltagelse i turneringen.

På denne måde sikrer vi et hurtigt resultat og derved en præmieoverrækkelse umiddelbart efter alle resultater er indtastet og kontrolleret.

Vejledning til booking af gæster i Herreklubben

Når du har fundet en starttid og du er booket på tiden, skal du booke din gæst som HKGÆST1.
Vi vil oprette 5 gæstespillere på denne måde. HKGÆST1-5. Er HKGÆST1 allerede booket, går videre til HKGÆST2 og så fremdeles indtil du har booket din gæst. Når du booker dig i den tilhørende turnering (se overfor), skal du skrive i bemærkninger at du har booket en gæst, samt dennes navn og DGU nr., og om din gæst spiller med i turneringen. Herreklubben søger så for at din gæst bliver booket i HK turneringen.

Anden vigtig info

Turneringer
Deltagelse i en DGU tællende turnering i Herreklubben forudsætter EGA handicap.
Samtlige turneringer i Herreklubben 2018 bliver med faste rækker: A, B og C-række. Matchledelsen sørger for at man spiller i den række, man blev tildelt ved indmeldingen i HK.

Herefter kan vi også uddele præmier i A, B og C-rækken, samt overføre placering til O-O-M.

Tekniske præmier, tættest på pinden mm., kan vi desværre ”kun” notere manuelt fra i år, da Golfbox ikke har den mulighed (endnu).
Hvis man har en tættest på pinden opmåling skriver man den på en ”Tættest på Pinden” seddel der ligger i Albatross. Der skriver man hul, afstand i m, samt underskriver sammen med markør, og lægger sedlen i boksen.

Order of Merit O-O-M
Vil blive ført i Golfbox efter den måde vi vedtager i HK bestyrelsen. Der er mulighed for Euro, Kr. lineært eller efter en skala vi selv bestemmer. Vi kan også vælge placering eller Stableford point. Der bliver en Order of Merit for hver række, A, B og C.