Booking

Fra sæsonen 2018 gik vi over til at registrere medlemmer i Herreklubben og booking af tider via Golfbox. Det vigtigt at du læser og følger nedenstående vejledninger.

Hvis du har spørgsmål til vejledningerne, så kontakt os på info@herreklubben.dk

Må du melde afbud, eller ønsker at komme på startlisten efter der er lukket for booking i golfbox, bedervi dig kontakte herreklubben på info@herreklubben.dk

Vejledninger

Tilmelding til HK ved Sæsonstart

Anden Vigtig Info

Tilmelding til Herredage med Løbende start

Tilmelding til Herredage med Gunstart

Vejledning til booking af gæster i HK

Indtast scores til DGU tællende turneringer i HK

Tilmelding til HK ved sæsonstart

  1. Først skal du betale kontingentet på kr. 850, via Mobilepay nr. 69152.

HUSK AT ANGIVE DIT NAVN OG MEDLEMSNUMMER, ELLERS KAN VI IKKE REGISTRERE AT DU HAR BETALT!

  1. Herefter tilmelder du dig via Golfbox den oprettede turnering: Herreklubben medlem 2022 ved:

Find venligst den oprettede turnering: Herreklubben medlem 2022 i Golfbox. Du kan finde den under ”Klubturneringer” når du er logget ind i Golfbox.

 

Tilmelding til Herredage med Gunstart

Find venligst den oprettede turnering, f.eks.: Herreklubben Gunstart 4. sep 2019…..  i Golfbox. Du kan finde den under ”Klubturneringer” når du er logget ind i Golfbox.

Turneringen er DGU tællende med mindre andet er angivet i spilleplanen.

Ved tilmeldingen til en gunstart er det muligt at vælge hvem man spiller i bold med. Du kan samle et “hold” på min. 2 spillere. Det gøres nemt ved at svare på de relevante spørgsmål du møde ved tilmeldingen. Hvis du ikke vælger et hold, bliver du sat i en tilfældig bold. Ved “Mixed Starter” bliver muligheden for hold slået fra, og matchledelsen sammensætter boldene tilfældigt. Man kan ikke vælge starthul i nogen tilfælde.

Deadline for tilmelding er tirsdagen før spilledagen kl. 18:00.

Tilmelding til Herredage med Løbende start

1. Man tilmelder sig en Løbende turnering for den pågældende onsdag ved at booke en af de ledige tider i Golfbox. (Dette er nøjagtigt som når man booker en alm. tid i Golfbox). Tiderne mellem kl. 12:00 og 16:00 er spærret for alle andre end medlemmer af Herreklubben. Efter booking af en løbende tid ved du også hvem du spiller i bold med.

2. VIGTIGT! Herefter tilmelder man sig den tilsvarende turnering i Golfbox for den pågældende onsdag og dato, f.eks. “Herreklubben Løbende start 13. maj 2020….”.

Man er herefter med i den DGU tællende turnering.

Indtast scores til DGU tællende turneringer i HK

Indtastning af scores foregår ved at man får tildelt et link og en kode til online indtastning af scores i den pågældende turnering via sin smartphone. Dette kan foregå under runden eller umiddelbart efter runden evt. sammen med dine medspillere. En spiller fra bolden kan indtaste alle scores, eller man taster sin egen. Der vil være tablets til rådighed for indtastning efter runden.

Aflevering af underskrevet scorekort er efter indtastning er stadig et krav for deltagelse i turneringen.

På denne måde sikrer vi et hurtigt resultat og derved en præmieoverrækkelse umiddelbart efter alle resultater er indtastet og kontrolleret.

Vejledning til booking af gæster i Herreklubben

Booking af gæster til løbende start kan gøres efter mandag kl. 12:00 direkte i Golfbox (se evt. “Tilmelding til Herredage med Løbende start”. Hvis din gæst skal spille med i den DGU tællende turnering (med mulighed for præmie), skal du tilmelde dig gæst på info@herreklubben.dk

Booking af gæster til en gunstart kan kun foregå ved at tilmelde gæsten til info@herreklubben.dk, med gæstens navn og DGU nr. , samt skrive gæstens navn og DGU nr. og om din gæst skal spille med i turneringen, som bemærkning når du selv tilmelder dig til gunstarten. (Se evt. Tilmelding til Herredage med Gunstart).

 

Anden vigtig info

Turneringer

Detagelse i en DGU tællende turnering i Hekkeklubben forudsætter WHS handicap. Samtlige turneringer i Herreklubben 2022 bliver med faste rækker: A, B og C-række. Matchledelsen sørger for at man spiller i den række, man blev tildelt ved starten af sæsonen.

Herefter kan vi også uddele præmier i A, B og C-rækken, samt overføre placering til Order of Merit.

Tekniske præmier, tættest på pinden mm., kan vi desværre ”kun” notere manuelt, da Golfbox ikke har den mulighed (endnu).

Hvis man har en tættest på pinden opmåling skriver man den på en ”Tættest på Pinden” seddel der ligger i Albatross. Der skriver man hul, afstand i cm, samt underskriver sammen med markør, og lægger sedlen i boksen til “Tættest på Pinden” sedler.

Order of Merit O-O-M

Vil blive ført i Golfbox. Vi spiller om 10.000 Scan$ i hver række. Der er en Order of Merit for hver række, A, B og C.